Dagarna flyger iväg

Hejhopp!
Dagarna bara flyger iväg trotts att jag knappt jahr något att göra! Har ju hoppat av skolan då det inte kändes rätt, vill arbeta mer med människor och inte bara idrottare. Socionomprogramet lockar ju fortfarande, men de tfår bli längre fram i tiden!
Just nu sitter jag och laddar inför stallet. Scarlet är tillbaka YEEY och hon ska idag ut o skogen och lunka i backar tillsammans med Kajsa och Helge. Ja Kajsa är ju med tillaka nu och ska stå kvar på Tiarp ett tag, vilket är superkul :D Vi är ett så härligt gäng i stallet nu! Eller de har det ju alltid varit men det är många som man kan stanna och prata med i evigheter nu för tiden. Men jag älskar att vara i stallet. Speciellt i detta vädret vi haft på senaste!
Igår var jag och Kajsa och busade i skogen med Helge och Amber. De fick galoppera på bra på plönningesträckan och jag tror Kajsa har en bra träningsverk för Helge har ju verkligen biffat till sig så han var extra stark och hon va extra klen efter två månaders hästvila ;) På tal om träningsverk så ska ni se mig när jag går... Ser ut som jag fått en pinne genom röven som går upp i ryggen typ. Jag har en sån satsns träninsverk i rumpa och baksida lår å jag tränade skivstång på friskis med Anders i FÖRRGÅR. Ja ni läste rätt, i förrgår! Och min träningsverk är värre idag. Hoppas de börjar släppa till imorgon men de tvivlar jag väll på, kommer vara värre då. Fattar inte hur jag kan få träningsverk så enkelt. Jag är ju någotlunda vältränad, plus att jag alltid varit sån. 
Så idag ska jag skutta Amber lite, yeeey så glad min rumpa och baksida lår kommer bli av det! Not. 
 
Nä men nu ska jag ringa runt lite sen till stallet! C ya

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0