Fitness Kim

Zup.
Kom nyss hem ifrån ännu en "lektion" i friskis reception. Det är mycket att lära sig asså men verkar ändå väldigt roligt :) Fick mitt gymkort och kläder idag så nu börjar de allt likna något.
Ska gå och bli en riktig fitnesstjej nu, heta fitnesskim på instagram och shit och ha protein i ALLT jag äter och dricker. Haha ah fast nej, protein är för nybörjare.
 
Men imorgon börjar allvaret, Patrik och jag planerar en gemensam gymvistelse. Dags att visa vem som är boss. Jag har ju för guds skull två skolrekord!! Så de är ju uppenbart vem som kommer vara lärare och elev. Men OM det skulle vara så att jag är klenare, så skyller jag på att jag varit sjuk i två månader :D You know me, har aldrig fel och förlorar aldrig.
 
Nog om detta, hadegötthaj

Ny bloggstart?

Sho!
Ja som rubriken lyder så funderar jag på en nystart med bloggen och då är det såpass att jag och min goda vän Kajsa, som jag passar Helge åt vill dela på en! 
Jag tror ändå att det hade varit en kul grej för Kajsa och jag är extremt olika, inte bara till utseendet utan även i personligheten, livsstil ja till och med som ryttare haha. Det har verkligen blivit en varierande blogg. Inte bara om hästar eller har vi kommit överrens om. Många av mina vänner som blir nöjda då vet jag ;)
Men då är det ett problem vad ska vi heta?! Båda gick och funderade på de sen igår men kommer inte på mer än vad vi INTE ska heta haha. Så förslag eller tips är välkomna om någon kommer på nått clewer!
 
Nä nu får jag föna mitt hår. Blir chillhelg denna helgen med, vilket typ förr helgen också va inklusive den förrförra. Jag har inte varit helt kry på ett tag :( Blir inte festsugen då, vilket kanske är bra! Min hosta ger sig inte och min hals bränner morgon och kväll. Men de ger sig la någon gång!
 
 
Har varit på stranden två gånger i veckan med pärlan! Första gången hon såg havet och hon har redan varit ute och simmar haha, knäpphund! 
 
Nu ska jag föna håret! Synes!
 

Dagarna flyger iväg

Hejhopp!
Dagarna bara flyger iväg trotts att jag knappt jahr något att göra! Har ju hoppat av skolan då det inte kändes rätt, vill arbeta mer med människor och inte bara idrottare. Socionomprogramet lockar ju fortfarande, men de tfår bli längre fram i tiden!
Just nu sitter jag och laddar inför stallet. Scarlet är tillbaka YEEY och hon ska idag ut o skogen och lunka i backar tillsammans med Kajsa och Helge. Ja Kajsa är ju med tillaka nu och ska stå kvar på Tiarp ett tag, vilket är superkul :D Vi är ett så härligt gäng i stallet nu! Eller de har det ju alltid varit men det är många som man kan stanna och prata med i evigheter nu för tiden. Men jag älskar att vara i stallet. Speciellt i detta vädret vi haft på senaste!
Igår var jag och Kajsa och busade i skogen med Helge och Amber. De fick galoppera på bra på plönningesträckan och jag tror Kajsa har en bra träningsverk för Helge har ju verkligen biffat till sig så han var extra stark och hon va extra klen efter två månaders hästvila ;) På tal om träningsverk så ska ni se mig när jag går... Ser ut som jag fått en pinne genom röven som går upp i ryggen typ. Jag har en sån satsns träninsverk i rumpa och baksida lår å jag tränade skivstång på friskis med Anders i FÖRRGÅR. Ja ni läste rätt, i förrgår! Och min träningsverk är värre idag. Hoppas de börjar släppa till imorgon men de tvivlar jag väll på, kommer vara värre då. Fattar inte hur jag kan få träningsverk så enkelt. Jag är ju någotlunda vältränad, plus att jag alltid varit sån. 
Så idag ska jag skutta Amber lite, yeeey så glad min rumpa och baksida lår kommer bli av det! Not. 
 
Nä men nu ska jag ringa runt lite sen till stallet! C ya

RSS 2.0