Klasskompisar!

 
Haha bara en av många fina bilder jag har på klassen ifrån nollningen men jag älskar denna :D 
I vanliga fall har jag väldigt svårt att lära känna nya människor. Jag blir lätt tyst och tillbakadragen. Men allt har verkligen flytit på så enkelt i klassen. Stor del för att jag valde att vara med på nollningen plus att det är väldigt okomplicerade, mysiga människor :) 
Väldigt glad att jag har dem nu när 1 av två kompisar är i Finland och snart åker den andra till Spanien. Damn it! Så de är tur att de kommit in lite nytt blod i mitt liv nu då ;) Nu efter mina gulliga ord ska jag återgå till att kolla på one tree hill och spela sims :D Bra kväll, bra kväll!
 

Vardag


Ofc!

Och ikväll blir det Sims!

Hade ett seminarium imorse som gick kanon och nu är avklarat, solen skiner i stallet och ikväll blir de lite kvalitétstid med Sims och godis! Inte ofta jag säger detta.. Men livet är inte så dåligt ändå! 


Min dag i bilder
Shenna! Idag var det varit plugg med goa klasskompisar, stall och sedan ännu mer klasskompisar! Den sista bilden är med pga att vi pratade om min kille Channing i slutet av kvällen så kände att han fick vaga en del av de! Stella har redan däckat så jag får joina henne. Godnatt!

having the time of my life

 
Nervsystemet is the shieeeet or not....
 

Heey brother

Shenna! Idag är de en slappedag. Tilda kommer snart med frukost, sen ska jag till stallet och ikväll blir de fika med Kajsa! Måste tacka Kajsa så mycket för den underbara hästskötarrollen hon spelade igår när hon kom till stallet och skrittade fram och av båda hästarna jag red. You rock! 
Idag ska jag också hinna plugga lite hade jag tänkt. Dags att ta tag i de ordentligt nu. Har suttit några dagar med de och typ gjort en fråga åt gången haha.. Typiskt mig.Lata brudar idag! Nu har jag laddat ner bloggappen till mobilen så ska börja blogga lite mer nu troligtvis :) Om jag pallar! Men vi höres!!

Då va plugget igång.

Hejhopp! Hoppas allt är bra med er. Med mig är det fint! 
Har haft en del att göra på senaste. Fick bland annat mina böcker igår och första föreläsningen är idag så där hade jag allt flyt! Men ibland ska man väll ha de :) Har precis läst de sista som vi skulle kunna nu så nu är Kimpa förbered och kunnig! Väldigt intressant är det faktiskt. Kan berätta mer om innehållet en annan gång.
För nu blir de nämligen mot stallet! Amber ska få sig en genomkörare i skogen innan skolan som börjar 13.15. Skönt att ha de gjort!
 
Men ni får ha de så bra. Ska bli bättre på att blogga för jag tycker faktiskt att de är väldigt kul. 
BTW har ni några tips om bra böcker som går att jitta på engelska? Min kurslitteratur är ju bara på engelska så hade tänkt att det blir enklare att komma in i de om jag läser på engelska på fritiden med. Tips får ni gärna smsa!
 
Ha en bra dag! C ya
Avslutar med lite Kimhumor hihihi
 
 

RSS 2.0