Fira Amanda

Tjenna! 
Nu ska vi snart till Amanda för att fira henne :D Tänkte bara snabbt lägga upp en nice bild.
 
 
hehe, ses i dimman!

Taggad

Hej!
Sitter här och är lite småtaggad för imorgon ska jag hem till Amanda och fira henne med en massa :) Ska bli väldigt kul och jag hoppas allt går bra och sådär. Sen är jag ledig på lördag, gött :)
 
Men jag tänkte bara göra en kort uppdate! Nu ska jag hämta min tvätt, hänga upp den sedan sova!
Hadegötthaaaaaaj
 
Underbar bild som Jessika tog på mig och hjärtat. Älskar den <3

Är de fredag så är de

Eller ja de va ju fredag men ändå.
Hej! Fråga mig inte vad jag gör uppe nu egentligen.. Jag har förlorat min sov kapacitet :( Även om jag aldrig har kunnat sova länge men ändå, de är värre nu.
Igår skulle vi ta de lugnt bara och ta tidig buss hem men ja, nu vet ju hur de går när man säger så. De slutade med att vi ändå satt på sista bussen hem efter ett par fler drinkar än som va tänk från början men jaja. Uteserveringen va niiiice och man får ju passa på nu när de faktiskt är fint väder. 
Men ikväll är ju "the real deal" så att säga. De är då vi ska fira mig. Påtal om att fira mig, igår hämtade jag ut min födelsedagspresent som var en MacBook air :D Den är så fiiiiin!! Ni anar inte. Laddade ner ett hästspel igår för 87 kronor!!!! Ja jag vet, de är illa. Och de är inte ens så kul hittills men de hoppas jag fan att de blir! Bra grafik iaf :)
 
 
Men nä, nu ska jag spela mitt löjligt dyra spel :) C ya!

Amber update

Hej!
Jo de va ju ett tag sen jag skrev mer utförligt hur de går med Amber så tänke göra det nu.
Amber går i helhet bra! Hon har sina dagar då hon hittar på saker och har sig bara. Nu när jag träffar henne hela dagarn och i stort sett är den enda människan som ens rör henne så har jag börjat märka så små saker med henne. Visst jag träffade henne mycket innan med men de va ju inte i närheten lika mycket som nu. Jag och Anna har kommit fram till att hon hade varit en ganska dryg människa, haha. Men hon är så konstig. Så är de skitfint väder ute, hon har sin bästa kompis i hagen bredvid men ändå ska hon springa och verkligen vilja komma in? Fattar inte hur de går ihop. WHYYYY?! Det har ju inte ens hunnit komma flugor än knappt. 
Hehe hon är så kul i skogen för hon ahr lärt sig på vilka ställen som vi börjar trava och galoppera så då börjar hon skutta upp och ner och är asladdad. Säger ju att hon passar att kalals för Stampe! Hon stydsar som en kanin i skogen, har långa öron och så stampar hon alltid i marken när hon står uppbunden. 
 
Men på tävlingsdelen är de lugnt. Tänker nog inte starta något föräns jag åker hem till Halmstad igen. Det är inte samma sak utan pappa helt enkelt. Känner inte lika mycket tävlingssug när jag vet att han inte kommer vara med. Just nu är jag mer än nöjd att åka runt på ett bananskal med Anna och kolla när hon tävlar :) De är så spännande! Och de är bar terapi för mig att kolla på hinderna hon hoppar för då känns mina så små, toppen! 
 
 
Men där har ni henne, min pärla! Nu ska jag kolla one tree hill och dricka nyponsoppa! 
C ya!

Min fru tar hand om mig

 
 
Haha du är för söt hjärtat. Fick reda på Jessikas alla tips över hur man blir friskare så fort jag berättade att jag kände mig krasslig. Jag fyller ju år på onsdag så vi ska fira de till helgen osv så de är väldigt viktigt att jag inte blir sämre!! Är ledig i hela TRE DAGAR i rad. Helt galet och de ska bli så kul att komma hem :D Hela släkten (okej vi är inte så många men ändå) + Jessika kommer ner på onsdag så ska vi ut och äta med :) Myyyyys men nu ska jag lyda hennes råd. BYE

But when you look back.

Hejhopp!
Va ett tag sen jag skrev så ville bara kolla in och hälsa. Har egentligen hur mycket som helst som jag vill dela med mig av med en stor del är inte lämpligt för några läsare över huvud taget och resten orkar jag inte ge mig in på, hehe.
Men jag vet att alla typ är lediga imorgon, utan jag.. Så ni får la ha de så jäklar kul ikväll då -.- Själv ska jag sova nu för jag börjar extra tidigt imorgon! yeeeey. Godnatt :)
 
 

RSS 2.0