Batman nanana

Idag blir det utflykt! Bjuder på en fin bild sålänge!


Only you.

 
Jag kommer inte vara den som ger upp först. Bara så att du vet.

Livet är kanske inte så dåligt trotts allt.

Hej Kompisar
Vaknade upp och kände mig direkt på ett sådant myshumör! En sånt riktigt "Kimpelimp humör", hehe :D
Har egentligen en riktigt rolig nyhet att dela med mig av men de vågar jag inte göra förens det är 100% klart. Men mina närmsta vänner vet. Ni får veta mer på lördag kväll möjligtvis :)
 
Idag blir det stall, fika med syster, prat med Frida och mys med favoritpojken ikväll. En bra dag helt enkelt! Nu ska jag byta om till stallkläder.
 
Men ni får ha en bra dag! PUSS
 

Hejhej hemsk mycket hej

Sitter just nu med kaffekoppen i högsta beredskap och ska snart upp och byta om för att sedan åka till stallet. Red ut Amber på en kort lugn runda barbacka igår som upphämtning efter hoppträningen i onsdes som btw gick bra :) Så idag ska hon få jobba lite hårdare då jag tänkt mig ett pass i snön på åkern. Ska rida henne på baby pelhamet idag för hon är så satans pigg nu när de är kallare ute och då måste jag bara sitta och dra i henne. Mitt pelham är tjockt och tvådelat i munnen för att få så bra stöd ifrån henne i munnen som möjligt och hon går verkligen bra på de! Men i hoppningen vill jag ha så mycket tryck som möjligt i henne och hon blir lite försiktig på det bettet så då blir det istället ett tunnare tredelat med D formade bettringar. Oj vad detta inlägget blev annorlunda är vad jag tänkt mig men jaja! Nu ska jag kila. Vi höres :)


Pga för mycket fritid söker jag fler hästar.

Hejhopp!
Ja som ni vet så varken pluggar jag just nu eller jobbar så jag har bestlutat mig för att seriöst leta efter fler hästar att rida.
 
Jag söker en häst som är välriden, trevlig och gillar att hoppa. Den ska även stå i närheten av Halmstad centrum.
Går allt bra och vi passar ihop skulle jag även vilja träna och tävla lite smått. 
Jag betalar ingenting. 
 
Jag som ryttare är lugn, bestämd och noggran. Är väldigt pedantisk när det kommer till skötsel av både häst och stallsysslor. Jag har ridit i 14 år och tävlat upp till 1.10 med min förra D-ponny. Tävlar just nu 1m, 1.10 med min storhäst. 
 
Om ni själva har en häst som ni tycker skulle passa mig eller känner någon så kan ni väll maila:
Kimberly_greko@hotmail.com
 
 
 

Säger godnatt med några kloka ord


Well played horse, well played.

Haha humor på hög nivå. Som det kan gå va!
Idag har jag skämt bort min frukt riktigt ordentligt! Hon har varit hos tandläkaren, blivit klippt, tvättad, blivit vaccinerad och fått ett nytt gosit täcke med hals :) Bara jag som mår frukstansvärt bra av att skämma bort min häst? Likadant när jag köper något till Amber som jag känner att jag egentligen inte har råd men men köper ändå, jag får inte dåligt samvete! Men sen om jag köper en tröja till migsjälv som jag vet att jag egentligen inte behöver så mår jag sämst. Haha och så har jag typ bara på min ridkläder, träningskläder eller mysbyxor så egentligen behöver jag inte mer vanliga ;)
Aja, nu ska jag börja fixa mig. Ikväll blir de party med goinggänget! 
 
C YA SUCKERS

Rubrik.

Hej!
Texten i föregående inlägg kommer ifrån låter "A thousand years" av Christina Perri. Helt underbar låt! Har hört den många gånger men har inte fastnat för den förens nu när jag lyssnat ordentligt på texten, galet vacker!
 
Igår var det lugna puckar för mig. Stannade hemma med en godispåse och min älskade bok! Gick ipp vid halv nio i morse för att åka till stallet och hoppa med Amber och Pappa. Gick jätte bra! Hon är så fin och glad nu min lilla röda. Får se hur länge det håller i nu då ;)
Snart ska vi till mormor och äta. Idag är en typisk sådan dag när man hellst hade gömmt sig hemma under täcket hela dagen. Känner att min ork försvann nu efter stallet. Men det är ju alltid trevligt att träffa släkten!
 
Hoppas ni får en bra söndag och att ni inte är allt för bakis! 
peace

A thousand years

Heartbeats fast 
Colors and promises 
How to be brave 
How can I love when I'm afraid to fall 
But watching you stand alone 
All of my doubt suddenly goes away somehow 
One step closer 
 

2012

2012 har då verkligen varit ett spännande år för mig. Gått lite upp och ner mellan bra och dåligt. Men det har ju i alla fall skett många förändringar i mitt liv kan man lugnt säga.
Känner ändå att jag har utvecklats som person lite, vuxit upp. Även om mitt humör inte direkt har blivit bättre hehe och jag börjar tvivla mer och mer på saker. Börjat fundera mer på senaste och känner inte riktigt att jag har någon att prata med det om för jag vill inte prata om det. Typ. Deep shit. 
 
Nog med det. Här får ni en bästa/sämsta ifrån 2012
 
Bästa: Studenten! Roligaste dagen i mitt liv :)
 
Sämsta: Peace and love festivalen.. Aldrig igen!
Även om jag ser galet nöjd ut på bilden, höhö vad annars när jag är omringad av mina favorittjejer på bilden? :D Nä men detta var också den enda dagen jag ens hade lite kul. Fick dock en schyst bränna!
 
Nu ska jag gå och lägga mig med min bok. Upp tidigt imorgon för att åka till stallet med pappa. Ska hoppa med Amber. Red henne ute i padocken idag hon är alltid så fin där! Bra baktramp och mjuk. I ridhuset är hon som en flintabil när det inte är några hinder framme.
 
Puss och godnatt!
 

Keep your enemies closer.

Keep your friends close but your enemies closer.
 

RSS 2.0