Allt snurrar och jag kan inte hoppa in.

 
 
Shenna! Måste inleda detta inlägget (hehe) med att tipsa om en grym låt som heter counting stars med OneRepublic. Jag brukar gilla deras musik men de va ett tag sen de gjorde något nytt. Inte heller ofta jag gillar musik som jag hittar på radion men jo, lyssna på den!
 
Såå nu när jag uttalat mig om de tänkte jag babla på lite om allt möjligt. Jag har så galet mycket med nollning, stall, jobb, vänner så jag känner bara att jag inte hänger med. Jag hatar att göra saker halvdant, speciellt när de kommer till Amber. Och de känns som att jag just nu gör lite av allt och jag hatar det! Tack gode gud att nollningen är slut nu i alla fall för jag känner mig bara stressad av den just nu. Skulle egentligen dit nu på morgonen men när jag va påväg dit började det ösregna så jag blev helt plaskvåt och jag orkar inte gå runt så hela dagen sen jobbar jag ändå 11.30 så de va ju inte lönt att åka dit igen kände jag. 
 
Men de känns som att jag står i mitt av något som liknar en karusell som består av allt jag ska göra och det snurrar så snabbt så jag ser ingen ingång till hur jag ska ta mig in och börja. Utan istället står jag i mitten och ser hur allt snurrar på utan mig typ, haha galet. Sen att jag måste ta hand om Stella lugnar mig ju inte direkt heller. 
 
Men de blir nog bättre nu när rutinen börjar kicka in igen!
 
 
Glad Kimpa!

Mitt stora problem.

Känner bara att jag behöver dela med mig av lite deepshit grejer. De va längesen!
Mitt stora problem i livet är att lita på människor. Det tog faktiskt ett tag för mig att inse det med de är bara to face the fact. Jag har verkligen extremt svårt för de och är ofta väldigt snabb med att tro att folk utnyttjar mig eller bara umgås med mig när dem inte har någon annan. Men när jag tänkt tillbaka på många fall så är det inte dem som är problemet, de är jag. Jag letar efter fel. Och det gör jag för att jag inte ska upptäcka dem senare när jag väll börjat tycka om personen och blir sårad. 
Men de som letar efter problem hittat ju alltid det med ofc. Men jag klarar inte av att vara ledsen mer eller lämna saker till slumpen. Inte igen. Men de är väll bara att inse att det inte går att undgå. 
 
Orden "Jag älskar dig" är nästan lättare för mig att säga än "Jag litar på dig". Jag är som person en väldgt självständig tjej. Jag brukar inte ofta lita på att någon annan ska göra det för mig. "Vill man få något gjort så får man göra de själv", favorit mottot. Men sen kan man ju samtidigt inte älska någon som man inte litar på? Eller? 
 
 
 
Man ska väll bara "living the dream" som Kajsa hade sagt!
 

Lycka i sin renaste form!

Asså ni anar inte hur glad jag är! Mamma har lyckats hitta min fina mössa :DD
 
 

Nae jag vettifan

Nemen shenna! Jag lever och sådär så ni vet. Men det är fan knappt. Är fortfarande full efter karatefyllan jag hade igår. Börjar jobba om tre timmar. Men de är la göttt elleeeeer? Fast nä. Ångrar att jag tog det... Hade mycket hellre suttit hemma hela dagen om jag ska vara ärlig. Men vi va som sagt ute igår för att fira att Mandren va hemma, vilket inte händer varje dag! Men det va awesomeeeeee. Känner mig flummig :D Nu pallar jag inte mer, hadegöttthaaaaaj
 
Hon är typ redan dubbelt så stor :(
 

RSS 2.0