The deutsche kvalitet

Hejsan!
Nu är jag återigen på plats i skåne efter ha spenderat tre dagar i Halmstad och de har varit så skönt. Jag har alltid tyckt om Halmstad men nu när jag inte är där så ofta så älskar jag det. Älskar att de är lagom stort, att jag hittar överallt och att jag känner såpass mycket människor där. Det är verkligen hemma. Men gården är inte fyskam heller :) Det va som jag sa till mamma innan, hemma är det Amber är så just nu är gården mitt hem och de känns bra!
 
Haha måste berätta om min hemfärd! Jag fick inte med mig min fina saab denna gången för pappa behövde den för att köra transporten och sådär så jag körde får lilla volkswagen hem och först va jag emot de men sen kom jag på att den är rätt kul att köra ändå för de känns som att de går så snabbt :D När man kör ut på motorvägen och man ska blåsa på och komma upp i 120 så känns den typ som den första nerförsbacken på balder då man vill bara ta upp händerna och gapa "WOOHOOO". Men de kan man inte göra för ratten skakar på rätt bra så då hade man nog åkt av vågen, tråkigt... Men ändå! Jag körde till och med för långt så jag missade min avfart men jag letade mig rätt ändå tillslut. 
Väl hemma blev det ett kvällspass på Amber. Vill inte att hon ska vila två dagar i rad och hon va så pigg och fin, undebara häst! Ångrar inte alls att jag släpade ut migsjälv i stallet och upp i ridhuset trotts att jag va trött. 
 
Nae men nu är klockan snart tio! Time to go to bed. Hadegötthaaaaj
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0