Ullared!

Hejsanhoppsan!
Nu är jag påväg till Ullareeeed! Ska mest vara trevligt sällskap. Fast en del får väll alltid följa med hem ;)
Igår blev det en kvällsfika med mina favvorjejer J och T! Första bokstaven räcker la? Ni vet ju vilka jag menar. Det va supermys! Hängde sedan med Jessika hem och sov där.

Ikväll blir de jobb och sedan utgång! TAGGATAGGATAGGATAGGA!!!!


Bara för er skull.

Haha när jag va ute och gick i morse så hade jag på "radio" på spotify så kom denna låter upp som heter "like a boss" med the lonely Island och jag gick verkligen där själv och as knäckte mig, haha så jag känner att jag bara MÅSTE presentera denna texten för er. Läs den! Seriöst, tänk att det är en låttext. Hahaha orkar inte.
 
Mr. Samberg, thanks for coming to your performance review. 
No problem. 
So you're in charge around here, is that fair to say? 
Absolutely, I'm the boss. 
Ok, so take us through a day in the life of, "The Boss". 
Well the first thing I do is-- 

Talk to corporate (like a boss) 
Approve memos (like a boss) 
Lead a workshop (like a boss) 
Remember birthdays (like a boss) 
Direct work-flow (like a boss) 
My own bathroom (like a boss) 
Micro-manage (like a boss) 
Promote synergy (like a boss) 

Hit on Deborah (like a boss) 
Get rejected (like a boss) 
Swallow sadness (like a boss) 
Send some faxes (like a boss) 
Call a sex line (like a boss) 
Cry deeply (like a boss) 
Demand a refund (like a boss) 
Eat a bagel (like a boss) 

Harassment Lawsuit (like a boss) 
No Promotion (like a boss) 
5th of vodka (like a boss) 
Shit on Deborah's desk (like a boss) 
Buy a gun (like a boss) 
In my mouth (like a boss) 
Oh fuck man, I can't fucking do it, shit! 

Pussy out (like a boss) 
Puke on Deborah's desk (like a boss) 
Jump out the window (like a boss) 
Suck a dude's dick (like a boss) 
Score some coke (like a boss) 
Crash my car (like a boss) 
Suck my own dick (like a boss) 
Eat some chicken strips (like a boss) 

Chop my balls off (like a boss) 
Black out in the sewer (like a boss) 
Meet a giant fish (like a boss) 
Fuck his brains out (like a boss) 
Turn into a jet (like a boss) 
Bomb the Russians (like a boss) 
Crash into the Sun (like a boss) 
Now I'm dead (like a boss) 

Uh huh. So that's an... average day for you then. 
No doubt. 
You chop your balls off and die. 
Hell yeah. 
And I think at one point there you said something about sucking your own dick? 
Nope. 
Actually, I'm pretty sure you did. 
Nah, that ain't me. 
OK, well this has been eye-opening for me. 
I'm the boss. 
Ya, I know, I got that. You said it about 400 times. 
I'm the boss. 
Ya, ya, I got it. 
I'm the boss. 
No, I heard you, see you later! 
(like a boss)

Sjukt snyggt träns

 
Detta tränset kommer ifrån perfect sit of sweden och måste vara det snyggaste jag någonsin har sett!
Älskar att det är ljus padding på det också! Ååååh vill haaaaa! Julklapp någon? :D
Jag vet ännu inte vad priset kommer rocka loss på. Jag skrev ett mail om de. Men de kan väll inte kosta mer än Dyons?
 
Vad tycker ni andra hästmänniskor som läser bloggen? Har ni samma taste som jag? 
 
Peace Kim
 

Min morgon i bilder

 
Hej!
Började dagen med en PW på 7km. Tog även trapporna på galgberget några gånger. Tight aaaassss! 
Nu ska jag äta för att sedan halv tre åka med pappa till stallet och hoppträna. Kanske även tar med kameran idag. Det va länge sen jag tog nya bilder på mig och Amber. Men jag lovar inget!
 
Höres sen

Bönderna

Hello friends!
Nu är jag hemma ifrån god mat och quiz med fina vänner :) Vårt team hette "Bönderna" nice va?
Jag börjar verkligen bli gammal.. Är hur trött som helst och min rygg har blivit öm igen :( Stackar miiiig.. 
 
Sängen kallar på mig!
Godnatt babes!
 
 
Åh saknar sommaren ännu mer nu bara för de va så kallt påvägen till bilen :( Men sommaren 2013 kommer bli FET! Nu kommer alla i gänget vara 18 hela sommaren och de blir awesomeeeee! PLUS att jag får handla på systemet, WOHO! Om vi nu får uppleva nästa år, hehe...

Mot Harrys!

 
Nu beger jag mig till harrys för att döda några kycklingvingar med Jessika och Malin! Goooott!
Asså kameran samarbetar verkligen inte med mig, pappa måste ha ändrat inställningarna så fokusen kommer helt fel och jag har glömt hur man gör för att ändra det -.- Hinner inte pilla med det nu i alla fall för nu fick jag ett sms om att Jessika kör så de får la jag med göra.
 
C ya!
Kimberly

Ambers pol

Ambers vattenkopp har svämmat över inatt.. Ska bli "superkul" att ta ut all halm som jag fyllde på med igår och gjorde det så mysigt -.-


Min killsmak utseendemessigt

Vi har haft MÅNGA konversationer om min killsmak i tjejgänget, eller ja om allas killsmaker men ni brukar oftast klaga på min tycker jag ;) Fast dem säger mest att jag gillar mesiga killar, vilket inte alls är sant! Bara för att jag inte gillar bad boys som alla andra! Men personligheter orkar jag inte gå in på, det är så mycket!
 
Men utseendemessigt gillar jag långa killar med mörka drag. Dvs. mörkt hår och en mörk blick. Ögon och leende är frukstansvärt viktigt. Vad killar ger en för blickar reagerar jag otroligt mycket på. Jag bara älskar när killar kollar sådär liite för länge på en, kan inte förklara exakt vad jag menar men i alla fall. 
Och sådär snea leenden som om dem har en hemlighet är ju också det sexigaste som finns.
Sen är jag också en sån riktig tjejig tjej som ÄLSKAR muskler. Jag tor faktiskt att jag tänker på det mer än de flesta tjejerna till och med. Vältränade armar, bröstmuskler och magar finns det nog inget som slår. ANG. UTSEENDET NU. Personligheten får vi prata om en annan gång, och den är självklart viktigare. 
Jag känner faktiskt en kille som på pricken stämmer in på alla mina krav på ett utseende. Men jag tänker inte göra honom så nöjd så jag ska ladda upp en bild på honom. Då hade han bara blivit så kaxig!
 
Snygg bil är ju också en fet plus då det är en svaghet för mig ;)
 
 

Det kanske blir kvinna av mig med.

Känner att min kvinnliga sida har fått sig en smäll i röven av att bo hos farmor. Hon har redan lärt mig lite hur man syr med symaskin då jag var tvungen att laga TVÅ av mina lakan? Vet inte riktigt vad jag gör med dem.. 
Sen bakade vi lussebullar här om dagen, ja ni hörde rätt. Jag Kimberly Greko bakade! Eller ja, jag hällde i lite grejer i degen.. Smakade och rullade fyra stycken sen tröttnade jag.. Men i alla fall!
 
Fast jag tror aldrig att jag kommer bli nån kung i köket direkt. Jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt att laga mat! Det är verkligen det värsta som finns. När jag blir äldre så är det ett MÅSTE att min man är duktig på att laga mat, eller i alla falltycker att det är kul och vill lära sig. Visst att jag kan offra mig och laga mat någon gång men jag kommer absolut inte vara den "traditionella" kvinnan som står i köket och har maten klar i tid varje kväll. Eller fixa med blommor! Tycker det är jätte tråkigt med blommor, fast det kommer kanske med tiden?
 
Nej jag kan klyva ved och vara ute med hundarna! Fixa bilen och installera tv, thats my thing! Det kommer nog aldrig bli så mycket kvinna av mig trotts allt. 
Peace manlige Kim

Gör bort mig som vanligt..

Morsning!

Idag ska jag hämta mitt betyg för matten på kompetenscentrum men jag vet inte vilken tid det är öppet. Så jag skulle ringa och fråga. Klockan var exakt 11.51 (såg det på datorn och allt) men när dem svarar och de går till växeln säger dem "Välkommen till kompetenscentrum, vi har lunchstängt mellan 12-13 var vänlig ring senare". 
Jag blir självklart flyförbannad och ropar "Men klockan är ju förfan inte 12!!!!!" Tror ni inte att jag lyckas spelat in det i ett röstmeddelande till dem då? Åh så pinsamt.... Och dit ska jag sen -.- Jag kommer vara "hon med det arga röstmeddelandet".. Damn it.
 
Herregud vad jag har drömt mycket inatt förresten. Vaknade vid fem och tankarna bara snurrade runt i huvudet och kunde inte somna om. Hade det varit på dagen så hade jag bara gått ut och sprungit eller nått men jag ville inte väcka farmor (hennes rum ligger preciis bredvid mitt) så de blev inte så. 
 
Har ett inlägg om ridsport och hur mycket mer det har börjat lyftas fram på lur! Har börjat skriva på det, fårse när jag känner mig klar med det :) 
Men nu ska jag bege mig. Kaffet kallnar! 
Peace Kim

"hästar finns inte"

Sådär ja, så var man tillbaka igen ifrån stan! 
Har ni hört om den gruppen på facebook som typ heter "hästar finns inte"? Hur som helst DET är riktig humor, haha jag dör..
På sidan kan man läsa små tjejers konversationer som har tagit jätte illa upp och vill agrumentera emot och tjata om att hästar visst finns, bara att ta fram popkornen och njuta (eller pokornen som tilda hade sagt).
Fast en sak jag inte förstår med sidan är att dem säger att hästar är en frukt? Vadå finns inte frukt heller då enligt sidan? För om hästar är en frukt så finns dem ju ändå! Fast det är väll ingen jätte genomtänk sida heller men i alla fall ;) 
 
 
Jag tror även att min trötthet just nu gör att sidan blir ännu roligare. Sedan har även detta fått igång mitt tankesätt om att killar inte heller finns! Killar är missbildade kvinnor helt enkelt, Jag tror sjukt mycket på denna nya forskningen. 
 
Vad tror ni? 

Det är inte samma sak som att jag inte kan

Att jag inte vill är fan inte samma sak som att jag inte kan.
Hade jag velat, då hade jag kunnat och det ska du ha sjukt klart för dig.
 
 
Snabb bild. Nu drar jag till stan med T!
 

New in

En riktigt "Kimmig" tröja. Lite av den tuffare typen med tryck och nitar. Gillar färgen på den också! Inköpt på "New yorker" (tror jag de hette) för 179 kronor.
Jeans som är lite skinnaktiga typ. Lite glansigare! Sitter som en smäck gör dem också! 
Inköpta ifrån bikbok för 499 kronor.
Och en ställning ifrån ikea att ha mina favoritplagg på och så en trevlig liten "hylla" på den med. Ska möbelera om på mitt rum bara så de ser lite bättre ut. Men vet inte riktigt hur jag vill ha det :/ 
Köpte även ett skärp till migsjälv här om dagen som "grattis för att du klarade matten present". Tror det kostade typ 129 kronor, från gina. 
 
Det va de! Kul med lite uppdatering i garderoben, även om jag oftast har ridkläder på mig i alla fall.. Men jaja! Nu får jag skynda mig till stallet. Ska möta Tilda i stan klockan 15.
C ya!

"kul" fakta om mig

Godmorgon! Visste ni att det första jag gör på morgonen är att gå upp och dricka typ ett glas med mjölk/juice/vatten? Nej det visste ni inte men så ligger det till! Jag blir typ av någon anledning uttorkad när jag sover eller nått. Vet ni vad det kan bero på? Varför är jag alltid så jäklar törstig när jag vaknar? Snart kommer ett inlägg med det jag köpte på väla btw. Höres snart igen!


Klarade matten!

Jag har btw glömt att berätta att jag är klar med matten! Fixade sista provet också så nu har jag allt som krävs för socionom :) Bara att hålla tummarna för att det inte är så många som söker in...
 
 

Jag och Amber är lika

Pratade med mamma i telefon i morse och vi kom fram till att jag och Amber är väldigt lika. 
Amber är ett riktigt kontroll freak och så fort det händer något nytt så ska hon tvunget ifrågesätta oavsett vad det är. Och hon märker direkt om man ska göra något som inte brukar hända, typ som dethär med klippningen. Hon behövde bara se lådan och hon visste på en gång vad som va på g.
Så berättade mamma att när jag va liten så var vi i Vilshärad på stranden och badade. Så såg hon att det var en brännmanet mellan henne och mig så hon säger "Kim stå still där så kommer jag till dig". För hon var fullt medveten om att om hon hade sagt anledningen till varför jag skulle stå still så hade jag fått panik. Men så fort hon hade sagt det så hade jag ändå börjat stressa och blivit super orolig och visste på en gång att allt inte stod rätt till. 
 
Sådan ägare sådan häst med andra ord!
 

Klippmaskins träning

I lördes åkte jag och pappa och köpte äntligen en klippmaskin!
 
 
Det är en DeLaval HCP 65 och inhandlades ifrån lantmännen. Den är tyst, lätt och helt enkelt den bästa klippmaskinen man kan ha enligt mig. 
Så igår den 25 November började klippmaskinsträningen av Amber. 
Amber är helt vettskrämd när det gäller klippning. Förra året krävdes det tre lugnande sprutor för att få henne klippt. 700 spänn gick det loss på och jag tänker fan heller lägga det varje år! Så även om det aldrig kommer gå helt utan lugnande så ska det inte behövas så mycket. Med mycket tålamod och envishet har jag redan kommit långt med denna hästen så jag hoppas det ska fungera i längden med detta också. 
Så fort hon såg lådan igår så började hon stressa upp sig. När jag satte igång den så backade hon omedelbart så långt hon kunde komma. Men jag lät den vara igång och la den på en pall framför henne så hon kunde klart och tydligt se den och började prata med henne och röra vid henne/borsta så hon fick höra ljudet samtidigt som hon blev berörd. 
Sedan stängde jag av den och bara höll den i handen medans jag borste henne. Även då stirrade gon lite och försökte gå undan men det funkade i alla fall att borsta henne lite och så fort hon hade stått still i typ två minuter så la jag undan klipparen och började klia och klappa henne på halsen och säga att hon är duktig. 
 
Idag gjorde jag detsamma. Började men att sätta igång den och lägga den på samma pall framför henne medan jag borstade henne. Redan andra dagen tycker jag att det va en förbättring för hon tog faktiskt några steg fram emot den idag med öronen spettsade och näsborrarna uppspärrade, haha söt!
Fast hon stirrade mer idag när jag höll i den och borstade men jag tror det var för att pappa försökte mata henne med morötter samtidigt och när Amber är rädd för något så är hon rädd för ALLT! Så morötterna va såklart också jätte hemska. Men när jag fick pappa att ställa sig lite längre bort och sluta strula med morötter så gick det bättre. Jag märkte också idag att hon reagerar otroligt mycket på min röst. Så fort jag började prata med henne istället för att vara tyst så går det mycket bättre. Det är bra!
 
Och imorgon fortsätter det! Never give up!

Det blir senare

Inlägget om klippträningen kommer senare ikväll! Min dator bestämde sig för att starta om sig när jag va nere och bakade med farmor och pappa vill möta mig i stallet om 15 minuter för lite träning. Så ni får vänta till senare! Men
Maskinen är med även idag så då får ni höra om träning dag två med OM det är lugnt i stallet. Annars är det inte lönt.


Jag får väll be om ursäkt

Förlåt mina vänner för min frånvaro på bloggen! Först bloggade jag inte för att jag läste boken, men det tog knappt en vecka att läsa ut den hehe.. Sen har jag bara inte haft lust att skriva riktigt om mitt liv för de har varit så.. oplanerar typ. 
Men jag ska nu börja skriva lite om mig och Amber. Lite utvärdering över hur vår "klippträning" gick igår och hur lika vi är. Den kommer upp lite senare. Så vi höres då!
 
Peace Kim

Iväg!

Hej! Still going strong! Har bara inte orkat blogga ;) är nu påväg till väla! C ya later mates


I made it!

Japp, matteprov nummer två är avklarat OCH JAG FICK GODKÄNT!! Så äckligt fantastiskt skönt.. Nu ska jag till stallet sen dra gärnet hem för att läsa min nya bok som jag fick av min snälla mamma igår hejhehehehhe! Glad Kimpa :D


NERVÖS

Ååhhhh sitter och väntar på att få reda på matteprovet!!! Tror jag smäller av...


Orkar inte med migsjälv

Nattinatti? Hallå Kim, godmorgon på dig med ditt slitne fan.


Morgon klageri

Godmorgon! När jag gick upp kände jag på en gång att allt inte stod rätt till i min handled! Det svider till när jag tar den åt vissa håll och roterar tummen :( stackars miiiiig! Måste sovit fel med den bara, bara hoppas det blir bättre så fort som möjligt :) nu ska jag släppa ut det sista paret hästar!
Nattinatti


Take a deep breath.

 
Every day is a new beginning.
Take a deep breath and start again.
 

Denna dagen har varit många olika dagar

Shenna!
Det känns som denna dagen har varit många olika dagar, haha! Det känns inte som att det va idag jag jobbade på travet (men de va de). Och sådär lite småsaker som man tänker på hände för en evighet sen men de va ju faktiskt idag! Kvällen har spenderats med migsjälv, godispåse och en film som hette Under soscanas sol, de va en som mamma rekommenderade men den va faktiskt väldigt bra! Känner att jag blev lite djup av den ;)
Om jag ska vara ärlig så har jag ingen vidare skriv flyt idag. Funderar typ för mycket över vad jag skriver och hur jag formulerar mig, de ska man inte göra ;) de blir inget bra!
 
Jag på travet i morse i den goa v75 tröjan! Jätte mysig. försökte göra en uppdate till er men de gick ju såklart inte -.- dumma blogg.se appen!
 
Nu har jag inte mer att dela med mig av för tillfället!
Bye!
 
 

kåmpiiiis

 
Love u!
 

Mössa är mysigt

Mössdebut! :D


En snackis helt enkelt

Hej på er snyggingar!
Idag är det fredag och vet ni vad det betyder? Fredagsmys i stallet! Haha nått Clara kom på häromdagen, vi ska fika och ha utsläppt hår ;) Så nu får jag klä på mig ridkläderna och köra till maxi och köpa kakor. Vid tre ska jag rida ut med Amanda. Ska ha Chessie med idag. Kvällen ska nog spenderas med Frida! Jag vet inte riktigt hur än, väntar på att hon ska höra av sig och berätta om vi ska ut och äta eller inte. Det blir nog bra i vilket fall som helst!
 
Får se om de dyker upp några inlägg åt er på nått magiskt sätt ;)
Hadegötthaj

That sad moment..

Jag har gjort många dåliga val i mitt liv men jag måste säga att detta inte var ett av dem. Att stänga ute någon som inte är ärlig mot mig utan bara "antar" att jag förstår en ganska stor grej är inget jag bara glömmer. Jag är ledsen att jag missförstod våra långa samtal och fina sms, jag förstod bara inte att du hade så många negativa tankar om mig så att du kan dra en massa egna slutsatser när du knappt känner mig. 
Om jag ska vara ärlig så tycker jag att jag är en helt okej person! Ärlig, trovärdig, vill alltid andras bästa och ja ni vet detdär som brukar ingå i en helt okej människa. Ja, jag har som sagt gjort många dåliga val med jag har väll inte sagt att jag är perfekt heller?
Men ni vet när man tillslut får nog och tänker "nej nu får de fan räcka" då vet ni hur jag känner. Nu sätter jag ner foten. Enough is enough! När du vuxit upp och inser att allt inte är andras fel och att du inte heller är perfekt så är du välkommen att höra av dig till mig, till dess kan du göra vafan du vill.
 

Smink för 2 år till?

Min tanke i morse när maskaran inte gjorde någon skillnad var "men vafan, är den sönder?". Nu när jag funderat över de så har jag haft min förra maskara i typ två år! Så de va väll dags!
 Det blev iaf en ifrån maybelline, tyckte helt enkelt att "flaskan" såg kul ut ;)
Och ett puder ifrån Isadora för mitt börjar ta slut :)
 
Ska börja skriva på ett annat inlägg nu. Kände att de va lite skillda saker!

Dark like my soul

Hej på er

Känns lite bättre idag. Min bästigaste polare Matilda Awesome Malmberg tog körkort idag!!! Grattis hjärtat!! :D Så det har gjort mig på bättre humör och pepptalk med fina vänner! Jag hinner egentligebn inte sitta häär och skriva.. Måste dra till matten och efter det ska jag köpa smink för det är slut :( Maskara och puder. Några förslag på some good shit? Nä antar inte de för ni är lite smålama på att kommentera faktiskt. Jag nog allt att ni är en liten stadig bunt som läser bloggen! BRA JOBBAT! 
 
Det fick bli en ljus bild för en gångs skull, tagen med kameran på datorn=inte så bra kvalle.
Är mörkklädd idag, tyckte det va passande. Dark like my soul! Typ.. Skum jag är egentligen. Mot matten!

You're just not worth the fight anymore.

Uff kvällen blir bara sämre och sämre. Lika bra att jag går och lägger mig, vill inte ens skriva om det.
 

Tog den goaste koftan jag kunde hitta!

Boots och jeansjacka till de! Ni får jag springa te bilden!!

Försök hänga med

Hej!
Dagarna går så galet fort, ändå varken jobbar jag eller pluggar knappt..
Men vi börjar med i måndag kväll. Då stack jag till Tilda som nu för tiden bor i oskarström och umgicks med henne och kollade på den nya lägenheten och det av super fint :) Där kommer dem säkerligen trivas toppen! 
Så fikade vi och kollade flashdance, klassiker! GRATTIS IGEN TILL ATT HA FÖRSTA DELEN AV KÖRKORTET AVKLARAD! :D
Gooooott!
Men igår då åkte jag till mamma och pappa på morgonen direkt ifrån Tilda. Vi är väääldigt god mat, mamma har tydligen blivit värsta kocken på senaste? Bakat hade hon också gjort, vad händer med världen?
Sen drog jag till tsallet vid två och mötte Tilda där igen så red vi ut. Sen blev det snabbt hem och möttes av ännu en av farmors gulliga grejer 
Haha självklart mat, med lapp och allt! Fina farmor :) Sen blev det duscha snabbt och dra vidare till Calle för att muntra upp honom lite efter att han varit på begravning idag, vet ju hur det är.. Och självklart var det som vanligt mysigt med Lemón grabben! Han försökte dock få mig att se på en as läskig film men ni som känner mig vet ju att I dont do skräckisar! Heouwshhh nej.... Hade till och med svårt att sova efter den lilla stund jag såg.
 
Men så, hoppas jag iaf har gett er en chans att hänga med nu då ;) 
Nu ska jag byta om och dra in till stan för att fika med Frida.
 
C ya
 

Helgens bravader

Fan vad snabbt helgen går när man festar båda dagarna.. Tråkigt ändå, tur man inte gör de varje helg! Det hade inte jag klarat av ;) Men det har varit några roliga dagar i alla fall! 
I fredes så var det fest med roliga brudar! Dock så tyckte jag att förfesten va roligast.. Är så van vid att jag kan dra hem när jag vill så när vi va i stan och jag kände så fick jag lite småpanik när de inte gick någon buss på en timme.. Men de löste sig! Snälla vänner man har egentligen.. 
I lördes va de lokalfest med Frida och hennes kompisar. Massa nytt folk! Kul! Blev sådär lagom full vilket man alltid uppskattar dagen efter ;) Så inte så sent på fredagen och inte mycket alkohol på lördagen=inte varit så bakis!
Eller jo, drack vin i fredes och då får man så satns ont i huvudet på morgonen. 
 
Nej nu ska jag snart till stallet hovslagar Casper kommer idag.. Påvägen hem sen ska jag köpa godis för jag har varit så sugen på de hela helgen och de har inte blivit något :O Ifs blivit en massa annat onyttigt men jaja. Jag får snart bli nyttig igen asså. Men detta vädret är man ju inte super sugen på att ut och springa i..
 
Jajaaa, peace out!
 
 

Passande bild

Haha så sant!


Matteprovet

Denna bilden beskriver ganska bra hur provet kändes.. Soffa och gosefilt it is!


Som vanligt

Sen som vanligt men nu är jag påväg! Utekväll med fintjejerna på g!! Ha en bra kväll!


Ambers försenade 2 års present

Jo jag och Amber forade två år tillsammans i förrgår och då fick hon ett par magic brush kopior från hansbo. Hon älskar verkligen dem och börjar kroma sig såfort man använder en :) Egentligen hade vi tvåårsdag den 10 oktober men de hade jag heelst missat, hehe sorry pärlan!
 
 
Faiijn rosa färg :D
 
 
 

Älskar kingsland!

 
Även om jag älskar GPAs tävlingskläder som jag har för dem är otroligt skönt och stilrena (vilket jag föredrar i tävlingssamanhang) så ligger inte kingsland långt efter. Dem har snygga jackor och mycket olika mönster och former! Men sen gillar jag egentligen inte när dem har hjärtan och kronor på kläder men dessa kunde jag inte låta bli att älska! Mina gamla gummistövlar gick sönder så jag lämnade in dem men dem va heelt slut i min storlek så jag fick välja ett annat par så det har ju faktiskt inte blivit MER grejer, bara utbytt ;)
 
Hadegött haj
 
 

Man kan ju inte få för mycket hästsaker!

Nytt igen! Ni får se när jag är hemma igen ;)


Stadiga jag

Det blev en sen frukost idag som var följande: Ett ägg, en makrill macka och en banan. Stadigt! Ska nu ut och gå en långpromenad med Mim, trevligt! :) Jag är ganska stadig egentligen (ja stadig är mitt nya favoritord).
 
Sounds wunderfull!
 
Vi höres!

Börjar morgonen med ett gott skratt!

Morsning
Hahahaha, jag orkar inte mitt humör idag... Det har redan börjat hiohihiihiihhiih FREDAAAAAG!!!!!
 

Ja och så en till nu då!

Ja den klarade visst en bild till haha! På kvällen förlorade jag min sushi oskuld på riktigt!
Folk brukar säga att man antingen älskar eller hatar det men jag va nog allt mitt emellan trotts allt :)
SÅ godnatt ;)

trött=bilder

Hej på er!
Jag är så trött så ni får bilder med lite beskrivningar över min dag istället, win-win!
 
Stalloutfit!
Hängde med Tilda när dem åkte till vetrinären med Chessie, vilket bra! Fina Chessie.
Väl tillbaka i stallet blev det en tur i ridhuset på pärlan! Hon hade nog lite träninsverk efter igår(träningen va förjävlar jobbig) så efteråt fick hon sina benhögar linementade och lindade! 
 
Nu får ni inte mer bilde för datorn är så jäklar långsam med att ladda upp dem -.- 
Godnatt!

RSS 2.0